Mandeklubben

 

Mandeklubben blev stiftet dengang ( i 1993) mænd havde noget at skulle sagt og  børn var noget andre havde. Det var i den periode der var mening med de 3 F’er Frihed – Fritid – Festivaler.
  
Mandeklubben har til formål at skabe noget at være sammen om for  Mandeklubbens 5 medlemmer, faktisk at være et åndehul i den fortravlede hverdag.
  
Formanden er Mandeklubbens ansigt til omverdenen, han ligesom sætter en dagsorden  for Mandeklubben. Formanden er samtidig kontingentindkræver, kasserer (er blevet aflastet af Dam som er afløst af Leif idet han er blevet udnævnt til denne meget vigtige post), organisator samt ordner forefaldende arbejde i Mandeklubben. Udover de faste ting Formanden skal stå’ for gennem året nemlig. Den månedlige mødeaften, Mandeklubbens Madlavningshold – den årlige tur til Skanderborg Festivalen (nu afløst af en årlig tur der arrangeres suverænt af medlemmerne på skift), Julefrokosten.  Formanden er det eneste medlem i Mandeklubben der bliver valgt. For ikke at belaste de øvrige højtydende medlemmer for meget, bliver Formanden valgt for evigt.
(Er ikke skrevet af Formanden)